EZ WEBHOST hosting doet er zoveel mogelijk aan om een complete hosting partner voor u te zijn. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze pakketten.

Als u eenmaal een pakket bij ons bestelt, vinden wij dat u gebruik moet kunnen maken van alle nieuwe technologiën die op het web beschikbaar zijn.

Daarom leveren wij standaard de meest gebruikte programmeer talen gratis bij uw pakket.

Om u altijd gebruik te laten maken van de laatste facetten, zullen wij er altijd zorg voor dragen alle software op onze servers up-to-date te houden. Op die manier heeft u alle vrijheid in webdesign en programmeren.


 

EZWEBHOST is een jong bedrijf dat webhosting en domein registratie aanbiedt tegen zeer scherpe prijzen. Met een team van flexibele en enthousiaste personen probeert EZWEBHOST voor u een goede hosting partner te zijn. Dat wij onze diensten tegen deze scherpe prijzen kunnen aanbieden, is ondermeer te danken aan ons slimme beleid van inkoop en vele automatisering binnen het bedrijf. Een voorbeeld van de automatisering binnen EZWEBHOST is het bestel- en facturatiesysteem. Dit systeem doet zijn werk volledig automatisch zonder tussenkomst van menselijke handen.

Wij luisteren naar onze klanten, dat wil zeggen dat wij trachten de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te vervullen.

Dankzij onze lage prijzen en flexibiliteit heeft EZWEBHOST een klantenbestand dat meer dan 3000 klanten telt. Met dit aantal mogen wij ons met recht een van de grotere webhosting bedrijven van Nederland noemen. Wij hebben niet alleen Nederlandse klanten; 10% van onze klanten is van Belgische komaf, en nog eens 5% is afkomstig uit Engeland en de Verenigde Staten.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.